לצעירים שמחפשים מידע אודות פתרון למפרק ירך פגוע

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

04/10/2009 | 14:27 | מאת: רחל

שמי רחל, נולדתי עם DDH ( נקע מולד של מפרק הירך). לאחרונה התעוררה אלצי בעיה חמורה במפרק עד כדי חוסר יכולת ללכת. מומחים בארץ, הפנו אותי לניתוח בחו"ל שנקרא- אוסטאוטומיה של האצטבולום. ניתוח כזה מאפשר דחיה של החלפה כוללת של המפרק, ונותן אפשרות לחזור לאורח חיים רגיל לחלוטין, ללא הגבלה. אם יש אדם צעיר עם בעיה דומה שמחפש מידע אודות הניתוח הזה, אשמח לספק אותו. לא מדובר בייעוץ אלא במידע בלבד, ובהתנדבות.מייל שלי:[email protected]

06/10/2009 | 06:55 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה חשיבה נוספת לפני ניתוח חשובה ביותר ואכן אוסטאוטומיה של האצבולום הנה ניתוח שעשוי לעזור לחלק מן המטופלים. מבחינה חשיבתית: כל פעולה רפואית שעבורה קיים צורך רב מטבע הדברים מתבצעת רבות, יש אפשרות לאסוף מידע, אפשרות לדעת היטב למי הפעולה עוזרת ולמי אינה עוזרת. ניתוח אוסטאוטומיה של האצטבולום עשוי לעזור לאנשים מסוימים ולכן יש מעט מקומות שבהם הוא נעשה באופן שמאפשר לקבל תוצאות קבועות וטובות. מצד שני יפה מצדה של רחל שמביאה - בזהירות - אופציה זו לידיעת קוראי הפורום. בתודה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים