חצי שנה לאחר החלפת מיפרק ירך ועדיין עים קביים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

18/06/2009 | 23:06 | מאת: אריה

לפני חצי שנה עברתי ניתוח להחלפת מיפרק ירך עדיין מיתהלך עים קביים סובל מכאבים במיפשעה כאבים בצד החיצון של הירך ועתה גם בעכוז מה עליי לעשות

24/06/2009 | 06:59 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאריה שלום ההחלמה מניתוח החלפת המפרק וריאבילית. זאת אומרת שישנם אנשים המחלימים בזריזות רבה תוך מספר שבועות וישנם אחרים המחלימים תוך חודשים רבים. עדיין בעולם הרפואה לא ברורה הסיבה להבדלים. אחת הסיבות השכיחות לצורך מתמשך בקביים הנה חולשת שרירים. לא כל אדם מבצע חזוק שרירים נאות ולכן הגישה הנה לראות איזה קבוצת שרירים הנה החלשה ביותר ולאמן אותה באופן ספציפי, כולל תרגול עצמי במשך היום, וכך להתגבר על הצליעה ועל הצורך באמצעי עזר. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים