כאבים בקרסול לאחר שבר

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/12/2020 | 09:58 | מאת: לילך

שלום, בת 35 , שנה לאחר שבר בקרסול , שבר פטישון חיצוני עדיין ישנם כאבים בעיקר בירידה במדרגות. או לאחר הליכה ארוכה. בנוסף מרגישה נוקשות בכל האיזור בכל כיפוף של הרגל ובכל הפעלת משקל עליה(כמו בירידה במדרגות) יש לציין שלא עברתי ניתוח כלשהו בעיקבות השבר ,הייתי שבועיים עם גבס ולאחר מכן 3 חודשים עם איירקאסט בצילום אלטראסאונד נכתב - deltoid ligament - הודגמה התעבות ואי סדירות atfl - הודגמה התעבות ואי סדירות , הודגמו מוקדים היפראקואיים זעירים , יתכן שברי תלישה ישנים בין היתר. רציתי לשאול מה זה אומר ? ואם יש לזה טיפול ? צילום רנטגן רגיל שבוצע יצא תקין תודה

שלום רב, הפורום דן בחלפות מפרקי הברך והירך. מבחינתך את צריכה בדיקה והערכה של מומחה כף רגל וקרסול ויתכן ביצוע MRI. בברכה, ד"ר גריי

מנהל פורום החלפות מפרקים