כאבי ברכיים עזים.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/01/2015 | 17:28 | מאת: עלה

שלום רב. אני סובלת משחיקה קשה בברכיים. באחת מהן יותר. אני מתקשה מאד בתנועה: בקימה, בהנעה, צולעת וסובלת מאד. קיבלתי הן זריקת סטרואידים והן שלוש זריקות דמוי כרבולת.השלישית- בשבוע שעבר. בנוסף אני עושה פיזיוטרפיה. כל אלו לא משפרים את המצב.! מומחה לניתוחי ברכיים,שקבע את הטיפול בזריקות, דחה את אופציית הניתוח, בטענו שגילי צעיר מדי. .אני בת 65. זקוקה לייעוץ דחוף, לאן עכשיו?

15/04/2015 | 12:11 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה בהחלפות מפרקים אין מצב של דחיפות. אלו החלטות משמעותיות ודורשות זמן הבנה והכנה, אין דחיפות. לכן "סוף מעשה במחשבה תחילה". ההצלחה של הניתוח מאד גבוהה אם יש שילוב של שני תנאים. התנאי האחד הנו תהליך ניוון מ תקדם "שפשוף מתקדם" והתנאי השני הנו שהניוון פוגע משמעותית באיכות חיים ובתפקוד. מה עושים עכשיו את שואלת? פשוט נפגשים ומדברים בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים