ניתוח שבר צוואר הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/03/2014 | 22:55 | מאת: צבי

אמי נותחה לפני 8 חודשים ניתוח שבר בצוואר הירך עם קיבוע וברגים וסובלת מכאבים בחודשים האחרונים מה לעשות

23/06/2014 | 09:21 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לצבי שלום כמו שכתבנו רבות הרי האבחנה, ההסבר הנה בסיום של התהליך הרפואי . כל הליך רפואי מתחיל מאנמנזה, בדיקה, עיון בבדיקות העזר ורק אז מבינים מה קורה עם המטופל. צריך להמנע מניחוש לא מושכל. הרבה סיבות יכולות להביא לכאבים. אצל רוב המטופלים גם בניתוח מוצלח ממשיכים כאבים לתקופה ארוכה. הכאב יכול גם לכוון לגבי סיבוכים שעשויים לקרות. מן הסיבה הזאת תמיד צריך לקחת אנמנזה, (לשאול מספר שאלות), לבדוק, לעיין בצילומים, לעיתים בבדיקות דם ואז לתת תשובה עניינית.

מנהל פורום החלפות מפרקים