ניתוח "החלפת ברך"

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/03/2014 | 20:33 | מאת: רפאל

שלום. אימי בת 65, ברקע CVA משנת 84, עם שיתוק של פלג גוף ימין ואוסטופורוזיס, סבלה מכאבים קשים בברך ימין, לאחר נפילה לפני 3 שבועות. כעת אין כאבים אך מתקשה בהליכה. הומלץ שבמידה ויחזרו הכאבים או שלא תהיה הטבה בהליכה לבצע החלפה של הברך עם משתל יציב fixed bearing hinge. האם אפשר לקבל ממך המלצה של כמה רופאים מאיזור המרכז (אנחנו מגבעתיים) שמבצעים ניתוח כזה? האם ידועה לך רמת ההצלחה בניתוח כזה עם מייצב?

23/06/2014 | 09:47 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לרפאל שלום אנא היכנס לנעליים שלי: אין לאף רופא וגם לא לי, יכולת ומנדט לשפוט עבודה של רופא אחר, אם לחיוב ואם לשלילה. ככלל, לכל רופא יש אי הצלחות, לכל רופא עשויים להיות סיבוכים, ולכן עלינו להשאר צנועים, ולהמנע באופן כללי ובודאי באתר מהמלצות חיוביות או שליליות. בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים