כאבים לאחר ניתוח להחלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/07/2019 | 06:39 | מאת: חני

שלום רב. עברתי לפני כחודש וחצי ניתוח להחלפת מפרק הברך ועדיין אני סובלת מכאבים מהברך עד לכיוון כפות הרגליים מעין דקירות ונעזרת במשככי כאבים. רציתי לציין שהטווחי תנועה בברך מצויינים כולל כיפוף ויישור הברך ואני עדיין ממשיכה פיזיוטרפיה שאלתי , ממה נובעים הכאבים והאם זה נורמלי שאני כבר חודש וחצי אחרי הניתוח ועדיין סובלת ככה מכאבים? בכבוד רב ותודה רבה . חני

שלום חני, מצבך לפי התיאור שלך מצויין. הכי חשוב בחודש הראשון להשיג טווחי תנועה. הכאבים יכולים להימשך גם מספר חודשים, אך בעוצמה יורדת . חשוב ליטול נוגדי כאבים לפי הצורך ולא לסבול סתם. בברכה. דר׳ גרייב נביל

27/07/2019 | 15:21 | מאת: חני

תודה רבה לד'ר הנכבד הרגעת אותי.......

מנהל פורום החלפות מפרקים