החלמה לאחר החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

21/08/2018 | 12:15 | מאת: החלמה לאחר החלפת מפרק ירך

לפני כחודש עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך. אני מקפידה יום יום על פיזיותרפיה אין ספק שיש שיפור בטווחים אבל הכאבים הם איומים. אני נוטלת משכך כאבים אבל זה לא ממש עוזר. עוד כמה זמן זה יכאב או שזה כבר לא היה אמור לכאוב. אני ממש דואגת שעברתי את הניתוח לחינם.

שלום לך ותודה על השאלה. ניתוח החלפת ירך יכול במקרים מסויימים להיות כואב מאוד גם אחרי חודש. אך בכל מקרה כדאי להתייעץ עם המנתח בכדי לוודא שהכל כשורה מבחינת איזור הניתוח והשתל. צריך לזכור שאת הניתוח עושים בכדי לתת תפקוד והעדר כאבים לשנים רבות קדימה לחודש חודשים הראשונים לאחר הניתוח. בברכה, ד"ר גרייב

21/08/2018 | 15:01 | מאת: שאלה נוספת

אפגש עם המנתח בעוד מספר ימים. זה שכיח להרגיש כאבים כחודש לאחר הניתוח? מתי יעלמו לחלוטין הבצקות באיזור?

אכן הכאבים יכולים גם לקחת חודשיים ושלושה, כמובן בעוצמה יורדת. הנפיחות והבצקות גם יכולות לקחת מספר חודשים אך פוחתים משמעותית לאחר חודש וחצי חודשיים . ככל שהולכים יותר טוב ומרחקים יותר גדולים יותר טוב

21/08/2018 | 18:15 | מאת: תודה

תודה רבה 🙏🏻

מנהל פורום החלפות מפרקים