ניתוח החלפת מפרק ל מי שעבר DDH

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/08/2018 | 22:37 | מאת: אילן

מדוע ניתוח זה הוא יותר מורכב מניתוח החלפת מפרק לשחיקת סחוס רגילה? עוד שאלה:כדי להקל על הכאב קיבלתי זריקת חומצה היאלרונית למפרק.והיתה הקלה של שלושה חודשים.האם מותר שוב?זה יכול להזיק לניתוח במידה וארצה לבצעו?

הניתוח יכול להיות יותר מורכב בשל העיוות שלפעמים נמצא במפרק המלווה את ה-DDH. לא חייב להיות אבל. חומצה היאלורונית אינה מזיקה למפרק ואין הגבלה מבחינת כמות הפעמים שניתן לבצעה. בהרבה מקרים מוסיפים לזריקה גם סטירואידים שכן יש הגבלה לגבי כמות ההזרקות למרות שלא ברור בדיוק מהי הכמות המקסימלית.

מנהל פורום החלפות מפרקים