כאב בתחילת הליכה או קימה במפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/04/2018 | 19:28 | מאת: גל

בת 59. לפני חודשיים עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך בגישה הקידמית. סימתי את הפיזיוטרפיה וטווח ההליכה שלי גדל. בכל תחילת הליכה יש לי כאב באזור המפרק בעשרת הצעדים הראשונים. בקימה בישיבה וביציאה והליכה לאחר נהיגה מופיע כאב בדיוק כמו שהיה לפני הניתוח. האם יש בכך בעיה לגבי הניתוח? האם הכאב יכול או אמור לחלוף?אחרי כמה זמן לערך מהניתוח? תודה מקרב לב.

שלום ותודה על השאלה. ניתוח החלפת ירך בגישה קדמית גורם לפחות כאבים בהתחלה מאשר בגישות אחרות אך אין זה אומר שאין כאבים כלל. התלונות שלך נורמליות וצפויות לאחר הניתוח. אין בהם משהו שמדאיג. בברכה

01/07/2018 | 12:39 | מאת: בלהה

אברתי ניתוח החלפת ירך ליפני 3 חודשים עדין יש כאבים ואני הולכת צולעת בלי מקל יש לי תחושה של צריבה בתחילת הליכה לפי הרנטגן השטל לא רופף אני עושה פיזיוטרפיה זה נורמלי ?

מנהל פורום החלפות מפרקים