התקפי אכילת מתוק

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/09/2013 | 01:57 | מאת: שוני

שלום רב אני בן 42 גובהי 181 משקלי 94 כרגע ... אני רוצה להגיע ל 88 בשאיפה וכבר הייתי במשקל הזה . מה שקורה הוא שאני שומר כמה שבועות יורד יפה נמנע ממתוק גלידה ופלות שוקולד ויורד במשקל ואז פתאום יש לי בולמוס כפייתי ואני מחסל 1חבילה וחצי ופלות וביום אחד עולה קילו מאתיים ואז שוב שומר ויורד . עשיתי לי כללים שמתי שיש לי את ההתקף מתוק לשתות מים עם ממתיק דיאטטי עד שזה עובר אבל לא תמיד אני מצליח להתגבר וזה תוקע אותי על 94 ואני יורד ועולה בחזרה , איזה עצה יש לך אשר תוכל לעזור לי לרדת במשקל , אני עושה פעילות ספורטיבית אירובי ואימון כוח משקולות ארבע פעמים בשבוע אוכל בריא ודל שומן בדרך כלל דגים בתנור עם תוספת תפוח אדמה אדום אחד או אורז מלא שש כפות או ירק מבושל בבוקר ובערב שיבולת שועל עם חלב ופרי וכף צימוקים בין הארוחות גיל עם פריכית עד שלוש פירות ביום . מה את מציע לי ? למרות שעשיתי כללים וכתבתי אותם שכאשר יש לי התקף מתוק לשתות משקה דיאטטי עם מים אני לא תמיד עומד בכללים עד כאן סוף

12/09/2013 | 15:08 | מאת: ד"ר אולגה רז

ההצעה שלי כדלקמן: להחליט שפעם בשבועיים אתה מרשה לעצמך לאכול את הוופה והשוקולד וכל אחד מהדברים שאתה נשבר עליהם. וביתר הימים תאכל רגיל.אבל בלי נקיפות מצפון ובלי האשמות עצמיות אלא ככלל לחיים שלך: פעם בשבועיים. תכתוב לי בעוד חודש וחצי מה קרה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה