תהייה 7 חודשים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/02/2013 | 17:06 | מאת: האכלנית

שלום רב, אני 7 חודשים אחרי ניתוח שרוול, התחלתי במשקל 116 והיום אני 72 וזה מדהים, עם זאת, יש לי עוד בין 7-10 קילו לרדת וכמובן שעכשיו זה כבר הרבה יותר קשה והתשוקה לאוכל חזרה גם חזרה. בתכל'ס ההגבלות של הניתוח כבר לא קיימות והיום אני פועלת על פי דיאטה רגילה לכל דבר של 1,200 קק"ל ליום, ומאוד מאוד מנסה להחזיק את עצמי, ומתפללת (אני אתאיסטית גמורה) לא לחזור למצב הישן ולדפוסים הישנים. בכל אופן ולשאלותי: * אני כבר מספר שבועות מתלבטת ביני לבין עצמי אולי לעשות איזה שבוע-עשרה ימים דיאטת אטקינס (הכוונה שלי היא באמת לעשות את זה לא יותר מעשרה ימים, אני מניחה שאני אחזיק מעמד מקסימום שבוע) המטרה היא פשוט ל"זעזע" את המערכת שקצת נתקעה ולאכול דברים ככה שלא נגעתי בהם הרבה זמן. במטרה לאחר מכן לשוב לדיאטה הרגילה של ה-1,200 קק"ל ביום. השאלה שלי האם צריכה להיות עם זה בעיה (ולא בריאותית, שוב אני לא מתכננת לעשות את זה הרבה זמן)? החשש שלי שאני פתאום אשמין מזה או משהו, או שאחרי זה אני אשמין כשאני אחזור לדיאטה הרגילה, האם צריכה להיות לי בעיה? * כרגע עם הדיאטה של ה-1,200 קק"ל ביום אני בדרך כלל מנסה פעם-פעמיים בשבוע לאכול טיפה פחות, כ- 200 קק"ל פחות ולשמור את זה לסופ"ש (בתכל'ס ביום שישי אני אוכלת 1,800 קק"ל ביום + מה שאני שומרת מאמצע השבוע), האם יש אם זה בעיה? אגב, מה שקורה גם בדרך כלל, זה שבסופ"ש אני אוכלת מעבר ל"תקציב" ואז מקזזת את זה מאמצע השבוע, ברגע שאני מסיימת לקזז אני מתחילה "לחסוך" לסופ"ש הקרוב. תודה

06/03/2013 | 16:22 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך "האכלנית", ראשית, ברכות על הישגייך המרשימים בתהליך ההרזייה. עם כל הכבוד לניתוח, עדיין נדרשת עבודה שלך בתהליך, ואת כנראה עושה זאת מצויין. אני ממליצה לך לא לשחק עם הגוף בשיטות הרזייה שונות. לשאלותייך על שיטת אטקינס - כל עוד זה מוגבל לזמן קצר את יכולהלעשות זאת ללא חשש. אכן צריכה להיות אחר כך חזרה מבוקרת לתפריט ה-1200 קלוריות שלך. הקיזוזים שאת נוהגת לעשו תבהחלט מקבולים. בסופ"ש את אוכלת יותר ובאמצע השבוע - שומרת על 1200. למען השקט הנפשי שלך, אשמח להכיר לך את השיטה שלנו - את מוזמנת לבקר באתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/ ולבחור את הקבוצה המתאימה לך באזור מגורייך. את מוזמנת להגיע למפגש הכרות ללא התחייבות ולהתרשם מהשיטה והקבוצה. אצלנו תקבלי תכנית אכילה מאוזנת ובריאה, תיפגשי עם קבוצת תמיכה אחת לשבוע, בה יושבים אנשים המתמודדים כמוך עם עודף משקל ומנחה שבעצמה ירדה במשקל אצלנו ושומרת עליו מזה שנים רבות. אגב, יושבים אצלנו בקבוצות אנשים לאחר ניתוחי שרוול הבאים לרכוש הרגלי אכילה נכונים ולשנות חשיבה כלפי האוכל. פרטים מלאים תוכלי לקבל ב-1-800-601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה