עליה במשקל וקושי לרזות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/11/2019 | 13:38 | מאת: תמי

אני בת 42 חולת קוליטיס ומקבלת טיפול ביולוגי . בנוסף מטופלת בסימבלטה על רקע חרדות מזה שנה. לאחרונה עליתי במשקל בצורה רבה 10 קג בחצי שנה , הפסכיאטר טוען שההשמנה לא תלויה בסימבלטה . אני לא מצליחה לרזות למרות שנוהגת לסגל אורח חיים בריא להפך אני רק עולה במשקל מה עלי לעשות על מנת למנוע את העלייה במשקל ?

הי, אכן הסימבלטה לאאמור ךהוביל לעליה אבל עובדה שלך זה גרם וזו עובדה. ייתכן שהעליה ניגרמה בגלל שינוי הרגלי האכילה לא ציינת אבל אולי הפסקת או לא עשית פעילות גופנית. יכולה לפנות לדיאטנית שתעזור לך לבדוק אם התפריט מתאים ולעזןר לך לשוב ולרדת. אפ אינך עושה ספורט ממליצה לך להתחיל . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה