לא יורדת במשקל למרות שכבר חודש שומרת ומשלבת פעילות גופנית!

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

08/08/2019 | 12:04 | מאת: עדי

הי, אני בת 33 גובה 167 משקל 60 (ילד רביעי ילדתי לפני שנתיים) אני כבר חודש שלם עושה כל יום בלי לפספס 30 דק הליכה מהירה מאוד על ההליכון (7.5 קמש) + 15 דק תרגילי בטן ירכיים וכו' בנוסף מ 7 בערב לא אוכלת דבר - אחרי הפעילות הגופנית שאני עושה בדר"כ בערב אני שותה רק מים. אני ירדתי בהיקפים אבל לא מספיק, והמשקל עצמו לא זז שזה משגע אותי! במשך שנים כל פעם שרציתי לרדת במשקל פשוט הורדתי כמויות באוכל ותוך חודש הייתי רואה ירידה, פה גם הורדתי כמויות גם משלבת פעילות גופנית מה שלא עשיתי בעבר והמשקל לא יורד! השאיפה שלי להגיע ל 56 קילו אבל אני לא מבינה למה זה לא קורה? יש לך עצה עבורי? אני שותה 3 נס קפה ביום עם 2 סוכר. (אחרי שהייתי שותה יותר!) בצהריים אוכלת סלט עם ביצה בולגרית ולחמניה מקמח מלא , וב 5 ככה עוד ארוחה לא כבדה בכלל. איך זה שהמשקל תקוע?? אנא עצתך.. תודה!!

שלום עדי, אני מבינה שעשית שינוי בהרגליך ושילבת פעילות גופנית וזה מצוין להערכתי את צריכה יותר סבלנות לתהליך ואם אכן גם מבחינת האוכל עשית שינוי הירידה תגיע. יחד עם זאת המלצתי החמה שתמלאי יומן אכילה למשך שבוע או שבועיים ותיקבעי עם דיאטנית שתעבור יחד איתך על התפריט להמלצות בהצלחה סיגל

25/08/2019 | 21:33 | מאת: עדי

תודה על המענה.אשמח לדעת. אני כבר 40 יום פלוס רצוף עושה הליכה של חצי שעה במהירות של 7.2 קמש. מה ההליכה עושה לגוף? מבחינת חיטוב . האם הליכה מרזה ומעצבת את הגוף? הבנתי מבחינה בריאותית את החשיבות של הליכה ביום רק מעניין אותי מבחינת עיצוב הגוף אם זה מעצב/מחטב או שלא לבנות על זה. אולי במקום הליכה אעשה תרגילים (כרגע אני עושה גם וגם אבל נראלי שבדרך להתייאש מההליכות כל יום כי זה די משעמם) אודה לתשובתך;) בתודה מראש

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה