פיטיריאזיס רוזיאה או פסוריאזיס טיפתי?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

01/03/2012 | 09:51 | מאת: רוז

רציתי לשאול מה ההבדל האבחנתי בין השניים? וכן מה ההבדל הטיפולי תודה מראש רוזי

01/03/2012 | 11:20 | מאת: אחת

לרופא עור אין טיפול לפיטריאזיס רוזאה הטיפול קיים אבל במקום אחר. הטיפול מעלים את הפיטריאזיס רוזאה בתוך בתוך כמה ימים. תחפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה טיפול יש שם מידע גם על פסוריאזיס טיפתי

03/03/2012 | 23:00 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

תופעות שיכולות להיות מאוד דומות ולפעמים גם רופא עור מנוסה יתקשה להבדיל. מה שעוזר זו אנמנזה, רקע משפחתי, רקע של דלקת גרון או לא, ביופסיית עור והקליניקה והמהלך. שתיהן מגיבות היטב לפוטותרפיה וזו האופציה המומלצת. PR תעבור גם בלי טיפול אחר מספר שבועות. פסוריאזיס טיפתית הרבה יותר עקשנית ודורשת טיפול.

04/03/2012 | 10:57 | מאת: רוז

תודה רבה לד"ר גלעד על אדיבותך והתייחסותך העניינית לשאלות ועל פועלך הרב למען כולם מאחלת לך שייתגשמו כל משאלות ליבך לטובה שיהיה לך שבוע טוב

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה