פסוריאזיס באפרכסות האזניים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

09/01/2019 | 15:20 | מאת: יקיר

שלום, סובל מפסוריאזיס בכל מיני נקודות בגוף, ובאפרכסות אף פעם לא היתה הטבה וזה רק מתפשט.. מתאפיין באדמומיות ומעט קשקשים ניסיתי כבר פרוטופיק, משחות לחות למיניהם, ולאחרונה נתן לי רופא מרשם לבילקסטן אבל שום דבר לא עוזר.. מה אפשר לעשות??

מציעה לפנות לרופא העור לצורך טיפול- יש אפשרות לטיפול לפסוריאזיס בגוף במשחת דייוובט המשלבת ויטמין D עם סטרואיד, לאפרכסות ניתן לטפל בקרם משולב סטרואידלי ואנטיפיטרייתי כמו דקטקורט.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה