בלניטיס /משחה פרוטופיק

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

28/12/2018 | 22:52 | מאת: balanitis

האם משחה פרוטופיק 0.1 אחוז מתאימה לזה ואם יש חמרה מה לעשות

פרוטופיק הינה תרופה אנטי דלקתית שאינה סטרואידלית וטובה לבלניטיס. אם אין שיפור לחזור לרופא עור .

21/10/2019 | 23:09 | מאת: צוק יעקב

מצאתי משחה לבלאניטיס בסופיה של חב איטלקית המשחה מכילה ozoile( stable ozonides with vitamin e acetate ,sodium hyaluronate cera alba , melaleuca , alernifolia leaf oil שם החברה ozoil , cream erbagil נראה לי שהמשחה עוזרת , האם מרכיב התרופה אומר משהוא והאם קימת תרכובת דומה או משהה דומה בארץ

21/10/2019 | 23:40 | מאת: צוק יעקב

תרכובת כימית תיאורהאוזוניד הוא האנלוגי הפוליטומי האנולוגי הלא יציב, תגובתי, של האוזון או כל אחד מכמה סוגים של תרכובות מי חמצן אורגניות הדומות שנוצרו כתגובת האוזון עם תרכובת בלתי רוויה. ויקיפדיה מזהה ChemSpider : 10140300 פורמולה כימית : O 3 מזהה ChemSpider : 10140300 CID של PubChem : 11966307 מסת טוחנת : 47.999

המשחה שאתה מתאר אינה תרופה ולכן לא ניתן להתייחס

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה