חיסונים נדרשים לפני נסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

30/11/2017 | 20:58 | מאת: טאוב יונה

שלום ד"ר. טס לברזיל,צ'ילה וארגנטינה בחודש פברואר. כיום מטופל בסטלרה זריקה אחרונה בתחילת אוקטובר והחל מינואר עובר SC TALTZ. במרפאת מטיילים הומלץ לקבל חיסונים כמפורט: BOOSTRIX (טטנוס, דיפטריה, שעלת) TYPHIM VI (טיפוס הבטן) VAQTA 0.5 ML (צהבת A ) וכן להצטייד בתרופות : ATOVAQUONE 200 MG/PROGUANIL 100 MG ׁ CIPROFLOXACIN 500 MG BISMUTH SUBSAL YCILATA 262 MG אם אפשר חוות דעתך לגבי סיכון אפשרי בקבלת החיסונים. לגבי התרופות ידוע לי כי התרופה נגד מלריה יכולה לגרום להתפרצות. תודה

חולים המטופלים בתרופות ביולוגיות יכולים לקבל חיסונים המכילים וירוסים או חיידקים מומתים. החיסונים שציינת מכילים חלקי חיידקים או וירוסים מומתים ולכן ניתן להתחסן. אסור לקבל חיסון של חיידקים מוחלשים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה