חולשה לאחר ניתוח שרוול----דחוף----

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/01/2010 | 20:23 | מאת: רוית

לפני שלוש שנים עשיתי ניתוח טבעת לאחר 10 חוד' הטבעת זזה מהמקום ונאלצו להוציא אותה ובמקומה עשיתי ניתוח שרוול עד לפני 7 חוד' הכל היה מצוים ירדתי במישקל 40 ק"ג ואז התחילו סחרחורות,חולשה זיעה קרה מידי פעם עד לפעמיים התעלפות של אובדן הכרה .אני סובלת מחוסר ברזל חוסר B12 וחוסר ויטמין D ואני נוטלת כרגע בקביעות .שמתי לב שהקיבה מלאה מידיי אני סובלת מתסמינים אלו מדוע ? ואיך אפשר לטפל ולהעלים את התופעה בבקשה ממך תעזור לי .

25/01/2010 | 21:52 | מאת: יוכבד

את צריכה ייעוץ רפואי דחוף - יש מומחים לתחום התזונה במרכזים הרפואיים השונים.

שלום רב, מציע לך לפנות בהקדם לרופא המשפחה ולבקש ייעוץ נוירולוגי דחוף. בנוסף יש לדאוג להשלים כל חוסרים תזונתיים בדחיפות. לא תמיד מספיק דרך הפה לפעמים יש צורך בזריקות. צריך במקביל לבדוק שאין היצרות או הפרעה בקיבה על ידי צילום או גסטרוסקופיה. בברכה דר' נסים גרון

26/01/2010 | 17:14 | מאת: רוית

לד"ר ניסים גרון שלום. תודה לך על ההענות המהירה ,עשיתי בדיקות נוירולוגיות כגון מערכת העצבים,וגם בדיקה ששוללת אפיליפסיה כמו כן גם א.ק.ג וגם דופק תודה לאל הכל תקין אבל בכל זאת לא נמצאה הבעיה או הפתרון לה אם אתה יכול להמליץ לי על פתרון נוסף אשמח מאוד. תודה מראש .

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר