מה זה שרוול קיבה. בלון .מעקפים?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/10/2009 | 11:08 | מאת: רחלי

היי!אני בת 36 שוקלת 140 ק"ג לאחרונה אני שוקלת על ניתוח ושמעתי על בלון. ומעקפים. ובפורום הזה אני רואה את המושג שרוול קיבה האם אפשר לקבל הסבר על כל אחד מהם? 2.האם אפשר להכנס להריון אחרי כל אחד מהם?{מהניתוחים} 3.האם אחרי כל הניתוחים מקיאים כל הזמן? סליחה על כל השאלות תודה מראש . ושבת שלום רחלי.....

שלום רב, בלון לא שייך לניתוחים. קיימים ניתוחי טבעת בה מחדירים טבעת סביב הכניסה לקיבה, הטבעת מצירה את המעבר ומונעת מאיתנו לאכול הרבה. קיים ניתו שרוול קיבה שבו חותכים ומסירים כ 80% מנפח הקיבה והירידה במשקל באה בעקבות נפח קיבה קטן שאינו מאפשר לאכול הרבה וירידה ניכרת בתאבון בגלל הפחתה בהפרשת הורמון הרעב - גרלין. בניתוח מעקף קיבה יוצרים כיס קיבה קטן מנותק משאר הקיבה ואליו מחברים לולאת מעי דק. המזון שאנו אוכלים עובר ישר למעי הדק ועוקף את הקיבה. ניתן להכנס להריון אחרי כל אחד מהניתוחים.מקיאים בעיקר אחרי ניתוח טבעת. באחרים פחות אם אוכלים לפי ההנחיות. שאר אינפורמציה ויש הרבה באתר www.wecan.co.il בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר