נשירה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/10/2009 | 09:35 | מאת: אפרת

שלום! אני שלושה חודשים לאחר ניתוח שרוול. הורדתי 24 ק"ג. מיד לאחר הניתוח נטלתי 2 כדורים מולטי ויטמין ג'וניור + 12 טיפות פוליויט. לאחר חודש המשכתי עם טיפות הפוליויט ונטלתי גם רוטס HR. בימים האחרונים, החלה נשירת שיער מוגברת. אני בת 57. מהם האפשרויות לשיפור המצב? האם השיער שנשר יכול לחזור וצמוח שוב למרות גילי המבוגר יחסית?

שלום רב, כדאי להמשיך ולקחת מולטיויטמינין. בנוסף כדאי להוסיף אבץ zinc שעוזר לעצור את הנשירה בשיער. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר