יעוץ לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/09/2009 | 13:38 | מאת: אפרת

אני בחורהב ת 21 שקלתי מאה עליתי ל120 עקב נטילת תרופות אני רוצה לעשות ניתוח מעדיפה איזה שיטה אחרת אם אפשר לייעץ לי, האם שאיבת שומן וכאלה יעילו? הצרת הקפים?... לא מבינה בזה... אבל טבעת וכאלה לא מתאים לי כי אני לא אכלנית בכלל, ואם אעשה קיצור קיבה לא יכנס לפה שלי אוכל.... מה ניתן לעשות בעניין? דחוףףףף

שלום לא כל כך הבנתי את רוצה או לא רוצה ניתוח. אם את רוצה ניתוח אזאני ממליץ בדרך כלל על שרוול קיבה. ניתוח שאיבת שומן אינו ניתוח בריאותי ועליך להתייעץ בקשר אליו עם פלסטיקאי. מציע לך להתייעץ בצורה מסודרת במרפאה עם כירורג שעוסק בתחום. שנה טובה וגמר חתימה טובה דד' נסים גרון

23/09/2009 | 14:13 | מאת: אפרת

אני לא איכפת לי ניתוח,אני רוצה הסבר מזה שרוול?... מה עוד אפשר לעשות שזה בטוח? איכן ניתן לעשות?תוכל לכוון אותי? אני רוצה להתחיל עם זה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר