לפני ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/09/2009 | 20:46 | מאת: iysd

שלום ד"ר. בעבר עברתי ניתוח כריתת כיס מרה, הניתוח הסתבך וכרתו לי את הצינור הראשי של המרה. נעשה לי מעין ניתוח מעקפים, חיברו את המעיים ישירות לכבד. הייתי רוצה לדעת אם ניתוח שרוול מסובך ומסוכן עבורי, עברתי את ועדת הערכה ויש לי תור לניתו באסותא. אני לא מהססת פשוט כל הסובבים אותי לחוצים ופוחדים כי הרופאים אמרו שהניתוח לא יהיה פשוט. אשמח אם תוכל להסביר לי על התהליך שאני עומדת לעבור. האם אוכל לעבור את הניתוח כמו כולם או אהיה חייבת לעבור ניתוח מלא.

שלום רב, עקב הניתוח שעברת צפויים להיות הרבה הדבקויות בבטן שיכולים לעשות את הניתוח שרוול שלך מעט יותר מורכב עם יותר סכנה לסיבוכים בזמן הפרדת ההדבקויות של פגיעה במעי ודימום. הניתוח של השרוול עצמו, כלומר כריתת הקיבה אינו שונה מניתוח רגיל. אבל בגלל ההדבקויות יש יותר סיכוי למעבר לניתוח פתוח מאשר בניתוח לאדם שלא עבר ניתוחים קודמים. אני מאחל לך בהצלחה בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר