שומנים בדם

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/07/2007 | 07:53 | מאת: יואל

אני בן 53, סובל מעודף משקל. עשיתי לאחרונה בדיקות דם. התוצאות הראו כולסטרול רע נמוך (66) כולסטרול טוב גם נמוך אבל שומנים בדם בערכים מאד גבוהים. האם אין קשר בין הכולסטרול הרע לשומנים בדם? מה עושים כדי להוריד במהירות את השומנים בדם? תודה

שלום יואל, קודם כל צריל לפנות לרופא משפחה כדי לקבל טיפול תרופתי לאיזון השומנים בדם. בנוסף כדאי מאוד להתחיל בפעילות גופנית מתונה כמו שעה הליכה כל יום, דבר שהוכח כמשפר את הכולסטרול הטוב. לא ציינת כמה עודף משקל אבל יש כמובן צורך בדיאטה או יותר נכון ייעוץ תזונאי לשינוי הרגלי האכילה. אם אתה בעודף משקל כזה שהינך מתאים לניתוח אז הפתרון הטוב ביותר הוא ניתוח הרזייה. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר