זקוקה לעזרה!!!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/05/2009 | 09:05 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 21 לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להצרת קיבה (טבעת) לאחר כחצי שנה מאז הניתוח אני מרגישה כאבים בקיבה וליד הקיבה והם עוברים לגב תחתון אני שותה את כדור הפפברין והכאבים נעלמים לי לתקופה וחוזרים לי שוב, וכאשר הם חוזרים זה ממש בלתי נסבל הכאבים... עשיתי צילום קיבה ואמרו שהכל תקין שאלתי היא ממה נובעים הכאבים שאני מתארת: האם מהטבעת? או יכול להיות שיש לי אבן בכיס המרה? ( הכאבים ממש בצד הקיבה קרוב לכיס מרה) והאם הכדור שאני לוקחתלא מרשם רופא? לא יכול להסב נזק כלשהו..?

שלום מישהי, אפשר לעשות אולטראסאונד כדי לדעת אם יש מחלה של אבנים בכיס מרה או לא. כדור פפברין מידי פעם אינו מזיק. לא ברור אם הצילום של הקיבה שעשית נעשה עם שתייה של חומר או צילום בטן פשוט. כדאי שהמנתח יראה אותו כי לפעמים יש תזוזה של הטבעת או ארוזיה. במידת הצורך יש להשלים את הבירור עם גסטרוסקופיה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר