שאלות ותהיות לגבי ניתוח שרוול- סליחה על האורך (:

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/02/2009 | 11:26 | מאת: אישה

שלום וברכה, אני בת 36. שוקלת כרגע 103 ק"ג גובה 1.62. לפני 9 שנים הייתי בערך אותו משקל ואז עשיתי דיאטה של שומרי משקל + ספורט מאוד אינטנסיבי. הגעתי למשקל מדהים של 56 ק"ג. שמרתי עליו לאורך תקופה די יפה (4 שנים) ואז הפסקתי לעשן והוספתי 10 ק"ג.. התחתנתי והתחלתי טיפולי פוריות ו"בזכותם" הוספתי 25 ק"ג.... ילדתי את ביתי ונשארתי עם 10 ק"ג יותר מהכניסה להריון. והנה חזרתי למשקל הסורר. ): אין לי כוחות היום שוב לחזור לשומרי משקל ואני פוחדת שהפעם בשונה מגיל 26 יבואו גם מחלות כגון סכרת ול"ד גבוה (מהם סבלו הורי וגם סובלים 4 מאחיי) שאלותי: * האם ניתוח שרוול הוא לא סוג של "בריחה מהמציאות" ופתרון קל מדי? * האם בראש לא אשאר רעבה כל הזמן? *בנוסף, אני סובלת מPCO שגם גורם לעליה במשקל ולוקחת ציפרלקס 10 מ"ג ביום שגם לא עוזר לירידה.... האם עובדות אלו משנות את היכולות של הניתוח ? * אני מעונינית להיכנס להריון בקרוב (מנסה כבר שנה) האם יש בעיה עם עובדה זו? תודה מראש וסליחה על כל האורך (:

שלום לך, הלוואי שהניתוח היה פיתרון קל מידי. הוא אינו בריחה מהמציאות אלא התמודדות איתה בדרך היעילה ביותר. אני לא יודע מה זה PCO אחרי שתרדי במשק סיכויים שלך להרות יכולים לעלות. בניתוח שירוול יש ירידה בתאבון בגלל ירידה בהפרשת הורמון שנקרא גרלין. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר