תרגילים לחיזוק השרירים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/08/2008 | 11:54 | מאת: קליה

שלום אני בת 54 שבועיים לאחר ניתוח הטבעת מרגישה נהדר, האם אפשר להתחיל לעשות תרגילים לחיזוק שרירי הבטן היות והיא מתחילה בנפילה הגדולה שלה והאם רצוי ללכת למדריכת כושר ליעוץ

שלום לך, אם את מרגישה חזקה מספיק את יכולה להתחיל בהדרגה לבצע תרגילים לחיזוק השרירים. תמיד טוב להיוועץ עם מדריך כושר במיוחד בגילך ואחרי ניתוח. מעבר לחיזוק שרירי הבטן חשוב להוסיף פעילות גופנית כמו הליכה כל יום דבר שישפר בהרבה את תוצאות הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר