כדורי רוטס HR

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/01/2014 | 19:53 | מאת: שרית

היי דר' גרון עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 4 שנים לפי מיטב הבנתי מנותחי מעקף אמורים לקחת מולטי ויטמין לכל חייהם. אז החלטתי לנסות את רוטס HR בגלל שיש לי בנוסף נשירה. יש לי כמה שאלות: 1. הכדור דיי גדול... האם אני יכולה לבלוע אותו ככה או צריכה לרסק? 2. במקביל אני מקבלת זריקות ברזל.. ובכדורי רוטס יש גם ברזל... האם לא יהיה לי בסוף אובר ברזל? ואם הברזל מהכדור יכול לגרום לעצירות שגם ככה כבר יש לי? 3. האם בתור כדור מולטיוויטמין הכדורים רוטס HR מספיקים? מודה לך מראש, שרית

שלום רב איני מכיר את התכשיר הספציפי. בשוק קיימים תכשירים רבים ומגוונים של מולטיויטמינים. אם הכדור גדול והוא מסוג שניתן לשבור אז ברור שכדאי לשבור לפחות לשניים. אם את לוקחת תכשירי ברזל אז צריך לעקוב בבדיקות דם ולראות שאין עודף ואם כן אז להפסיק. תכשירי ברזל גורמים לעצירות. רצוי מאוד להיות במעקב מסודר של דיאטנית וממילא כל השאלות האלה יקבלו מענה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר