ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/10/2013 | 14:22 | מאת: יעל

שלום רב, שמי יעל בת 27 שוקלת 84 ק"ג גובהי הוא 159 ס"מ. בשנתיים האחרונות הוספתי 11 ק"ג למשקלי וזאת לאחר שלפני 4 שנים ירדתי 20 ק"ג בתקופה של 18 חודשים. אציין כי בילדותי אובחן אצלי אוושה בלב ואני נמצאת במעקב אצל קרדיולוג (בדיקה כל שנה) ויש היסטוריה של סכרת במשפחתי (אימי וסבתי). רציתי לברר האם ניתן לנתח מועמדת כמותי למרות שאיני עונה על הקריטריונים של השמנת יתר חולנית. תודה ויום טוב.

שלום רב מנתחים ניתוחים בריאטרים למי שעומד בקריטריונים של משרד הבריאות. אם אינך עומדת בקריטריונים לא תוכלי לעבור ניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר