החלטת לעשות ניתוח קיצור קיבה ורוצה שאתה תבצ

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/04/2013 | 01:21 | מאת: זועבי כיפאח

אני בחורה עוד כמה ימים אני בת 40 משקלי הנוכחי 109 אחרי 3 לידות לפני שנה עשיתי כל הבדיקות הנחוצות לניתוח ובסוף יצא אצלי בקע קטן בקיבה הרופא הפחיד אותי והתחיל לשכנע אותי שאני לא נחוצה לניתוח .בשבוע שעבר פגשתי מישהיא שאתה עשית לה ניתוח שרוול באסותא והיא המליצה לי מאוד וסיפרה לי עלכמה זה שינה לה את החיים השאלה שלי האם אני צריכה לעשות את כל הבדיקות מחדש הרי אני פונה לרופא לגיש את הבדיקות שלי לוועדה ואחר כך אני אבחר בך שתהיה המנתח השאלה שלי מה מתאים לי שרוול או מעקף האם עם הבקע הקטן שבקיבה לא יכולים לעשות שרול ו האם זה נכון שמעקף קיבה עדיפה לאלה שאוכלים הרבה מתוק ומנשנשים הרבה אני בדרך כלל בריאה מעודף המשקל יש לי כאבים בברכיים ובגב העיקר עכשיו אני רוצה לפנות עם כל הבדיקות שעשיתי ולחדש את התהליך

שלום רב לא צריך לעשות את כל הבדיקות מחדש. עלייך לבוא עם כל הבדיקות ואז תקבלי הסבר מלא ונבחר ביחד האם לעשות מעקף או שרוול קיבה.בעיקרון מקובל לחשוב שניתוח מעקף יעיל יותר למי שמכור למתוק ומנשנש כל הזמן. כמו כן אם יש בקע בסרעפת אחרי מעקף יש פחות סיכוי לצרבות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר