סליחה, יציאות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/11/2012 | 14:32 | מאת: אתי

דר גירון שלום עברתי לפני חודש בדיוק מעקף קיבה בהתחלה הייתי בעצירות נוראית ואמרת לי מה לעשות,אבל כרגע זה הפוך לגמרי כל אוכל שאני מכניסה לפה (ואני נזהרת מאד )גורם לי לפעולת מעיים עם כאב חזק כאילו יש גזים עירבול כואב ואז יש שלשול מים אחרי ההתרוקנות יש הקלה וחזר חלילה לפחות 8-10 פעמים ביום (גם לאחר מים לפעמים)עברתי מעקף קיבה לא תרסריון שם הבנתי שיש הרבה שילשולים אשמח אם תאמר לי מה עלי לעשות תודה ויום טוב אתי

שלום רב בתקופה ראשונה אחרי הניתוח יכולה לפעמים להתפתח אי סבילות או רגישות למוצרי חלב, אפשר בשלב ראשון להסיר אותם מהתפריט ולראות מה קורה.אומנם זה לא מעקף תריסריון אבל עוקפים חלק ניכר מהמעי ומעבר המזון מהיר יותר. רצוי לשתות במידה מספקת למנוע התייבשות ולהקפיד מאוד על הויטמינים שלא יתפחו חוסרים. מציע להתייעץ עם דיאטנית לגבי התפריט.מאמין שהדברים יסתדרו בהמשך. אבקש לעדכן אותי. בברכה ד"ר נסים גרון

21/11/2012 | 15:08 | מאת: אתי

תודה על התשובה , אני מקווה שאעבור את זה מהר אני אעדכן אותך תודה רבה יום טוב אתי

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר