BMI נמוך מ40

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/06/2012 | 07:46 | מאת: D

שלום כעת BMI נמוך מ40. במהלך חודשיים ירד מ40עד 38 מעוניינת לבצעה ניתוח בריאטרי אך נדרש אישורמ של וועדת מכבי באסותא. ממחלות נלוות רק בעיות אורטופדיות כאבי גב , רגליים סוכר 97 מה ניתן לעשות דיאטותנכשלות אחד אחרי השניה מלבד ניתוח לא מרואה שום פיטרון

שלום רב לא ניתן לעשות את הניתוח ללא אישור הוועדה. מכתב מאורטופד לגבי בעיות הגב יכול לעזור. בנוסף גם בדיקות דם יכולות להראות שומנים בדם וכו' בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר