כאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/01/2012 | 10:02 | מאת: קארין

שלום רב, עברתי ניתוח טבעת לפני 7 שנים בערך, עד כה הכל היה בסדר, לפני שנה נכנסתי להריון וניגשתי לפתוח מעט את הטבעת, עליתי בהריון 16 קילו, לאחר הלידה ירדתי 8 קילו והמשקל נעצר, לפני חודשיים סגרתי את הטבעת (1) אין לי מושג כמה אני סגורה בסה?כ אני מניחה שבסביבות 5-6, ירדתי בחודשיים האלו 8.5 קילו ובחודש האחרון יש לי כאבים נוראיים בצלעות מתחת לחזה( בקו החזיה) הכאבים בעיקר בלילה, כשאני יישנה על צד שמאל כואב לי בצד שמאל כשאני מסתובבת לימין גם שם כואב לי , האם זה בגלל הירידה במשקל?? או אולי מההקאות? היו לי גם כאבים בקיבה שחלפו אבל הצלעות ממש כואבות לי? האם כדאי לפתוח מעט את הטבעת? אודה לתשובה יום טוב קארין

שלום רב ראשית הייתי פותח מעט את הטבעת. הייתי שוקל לבצע צילום שיקוף קיבה כדי לראות שהכל תקין עם הטבעת. בברכה ד"ר נסים גרון

19/01/2012 | 14:59 | מאת: קארין

ראשית תודה על התגובה המהירה, אם אני מבינה נכון אז הכאבים בצלעות זה בגלל שהטבעת סגורה מדי? מדי פעם כשיש לי כאבים בקיבה ואני פונה לרופא ומספרת לו ושואלת אם כדאי לעשות צילום התשובה שלו שלילית, האם אני יכולה לדרוש צילום? האם הרופא יכול לא לאשר צילום?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר