פיתוח גוף לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/01/2012 | 21:30 | מאת: alon

רציתי לשאול האם ניתן לפתח מסת שריר בצורה יעילה לאחר ניתוח מסוג שרוול מכיוון שחלק ניכר מתהליך עלייה במסת השריר בגוף מתקשר בתזונה נכונה(כמות גדולה של חלבונים) ידוע לי שלא ניתן לאכול כמויות גדולות ולכן רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי והאם קיימת בעיה כלשהי להשתמש בתוספים שונים כגון אבקת חלבון וגיינרים להעלעת מסה (שיבואו במקום אוכל) תודה.

שלום רב רצוי לאכול חלבונים בתחילת כל ארוחה כך שמירב הנפח שניתן לאכול יהיה חלבון.אני חושב שניתן במידה מסוימת לעשות פיתוח גוף. אני חושש מתוספות מזוןבמקום אוכל.אפשר בנוסף אחרי אכילה בריאה בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר