קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/10/2011 | 00:10 | מאת: שי

שלום ד"ר. אני מעוניין לעבור ניתוח קיצור קיבה פרטי. אני חבר כללית פלטינום א. רציתי לדעת אם אני קריטריון, גובה 170, משקל 111. יש עבר רפואי של בעיות בדופק , לאחרונה מרגיש לא טוב נשימתית. הייתי אצל קרדיולוג . ב. מה העלות של הניתוח? ג. איך קובעים איתך פגישה?

שלום רב ה BMI שלך הינו 38.4, את הניתוח מאשרים מ BMI 40 ומעלה לאנשים שלא סובלים ממחלות נילוות ומ BMI 35 למי שסובל ממחלות הקשורות להשמנה כמו יתר לחץ דם, סוכרת, דום נשימה בשינה וכו'. אפשר להגיע אליי למרפאה באסותא חיפה טלפון 04-8810663/4 או 04-8810621 עלות הניתוח אחרי השתתפות של פלטינום הינה בערך 8000-10000 ש"ח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר