אימון כושר לאחר ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/09/2011 | 21:48 | מאת: ענבל

פנתה אלי בחורה לאחר ניתוח הצרת קיבה ע"י טבעת שמעוניינת להתחיל באימוני כושר, היא מאוד רוצה לדעת האם האימונים יעזרו לה לעצב את כל העור הנותר לאחר שירדה במישקל... אני מעוניינת לדעת אם זה בסדר להתחיל לאמן אותה למרות שהיא לא אוכלת כלום במשך כל היום ושורדת רק משתיה, אשמח לעזרה בנושא...

שלום רב ברור שההנחיות לדיאטה בריאה אחרי ניתוח אינן רק שתיה כל היום. אפשר לעשות פעילות גופנית בצורה הדרגתית ומבוקרת. הדבר יכול לשפר מעט את מראה עודפי העור אבל אם מדובר בכפלי עור גדולים מידי אז הפתרון הוא כירורגיה פלסטית. רצוי וכדאי להתנות את פעילות הכושר הגופני באכילה נכונה יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר