מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/09/2011 | 20:50 | מאת: מלי

שלום לך ד'ר יקר שמי מלי והייתי ממש לפני ניתוח אצלך לפני שנה. אני מנותחת של ד'ר חרוזי ועברתי קיצור קיבה לפני 20 שנה. אם זכור לך העברתי את תורי לבחורה בשם רונית מאחר ובעלי עבר התקף לב. היום שנה אחרי התחזקתי בדעתי לעבור את המעקף מה עליי לעשות כדי לקדם את הנושא ד"כ עברתי כבר את כול תהליך הבדיקות מחכה לתשובה ממך ואם אפשרי בדחיפות בתודה מראש

שלום רב אפשר להתחיל את התהליך מחדש בזה שתגיעי אליי למרפאה לדבר על הנושא. לצערי התורים שלנו לא התקצרו אלא להיפך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר