עצירות נוראית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/08/2011 | 12:49 | מאת: שריתי

היי ד"ר גרון. אני שנתיים אחרי מעקף קיבה וסובלת מאוד מעצירויות. אני מקפידה על תזונה נכונה ובריאה, הרבה ירקות ומים..לוקחת את כל הויטמינים... ועדיין סובלת... ניסיתי המון אבקות, טיפות וסירופים למינהם ושום דבר לא עזר! בשנה הראשונה שאחרי הניתוח הייתי הולכת פעם בשבועיים למיון עושה חוקן וככה משתחררת. לפני כמה חודשים גיליתי את הטיפות יובסלקס, הם הטיפות היחידות שעזרו לי! הם היו כמו אוויר לנשימה בשבילי!!! שבוע שעבר הלכתי לקנות אותם כינגמר לי ופשוט גיליתי שהורידו אותם מהמדפים!!!!! בבית מרקחת המליצו לי על לקסין פורטה גם בטיפות, אמרו שהוא עושה את אותה הפעולה שהיובסלקס עושה. שתיתי אתמול בערב את הטיפות וקמתי בבוקר עם הרגשה נוראית של כאבי בטן, ראש וסחרחורות, ולא הצלחתי ללכת לשירותים! ניסיתי ודחפתי ולחצתי וממש ממש התאמצתי עד שירד דם, אבל כלום לא יצא לי!!! כבר 6 ימים לא הייתי בשירותים וממש ממש כואב לי אפילו כשאני יושבת. שמעתי שיש אבקה שנקראת PEGLAX NEUTRAL השאלה שלי היא עם היא עושה את אותה פעולה שהיובסלקס עושה או פשוט "מסדרת את המעיים" כמו סיבים תזונתיים שבכלל לא עוזרים.. גם אותם ניסיתי... אשמח לתשובה מהירה כי אני באמת כבר אובדת עצות ובאמת לא רוצה להפוך את הגוף שלי לשפן נסיונות. תודה מראש, שרית.

22/08/2011 | 20:40 | מאת: עדי

אסור לך להתאמץ בשירותים שלא תגמרי לעצמץ פיסורה או טחורים או שניהם יחד!!! וזה בכלל אבל בכלל לא קל...

שלום רב צר לי אבל איני לי דברים חדשים להוסיף מעבר למה שכבר ניסית. בברכה ד"ר נסים גרון

25/10/2011 | 10:12 | מאת: מעיין

היי שרית.. אני כ"כ מזדהה איתך, גם לי היובסלק עזרו מאוד ולצערי הרבה גיליתי שהסירו אותן מהמדפיםםםםםםםם.. וכמוך גם אני ניסיתי את הלקסין פורטה והן גורמות לתחושה לא טובה בבטן ולא באמת עושות את הפעולה. מקווה שנמצא בקרוב מאוד משהו שישתווה ליובסלק

17/01/2012 | 13:12 | מאת: שרון

האם הצלחתן למצוא תחליף ראוי ליובסלקס?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר