עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/12/2010 | 18:53 | מאת: אהרון

אני בן 54 עברתי ב93 הצרת קיבה עקב הפרעת שינה חמורה מאד הניתוח היה ממש הצלחה ואני מהלל אותו אבל אחרי 13 שנה הטבעת נסתמה כמעט לגמרי [החור הגיע 2 מ"מ]בזמן הזה סבלתי מצרבות נוראיות עד שדר' חזן מכרמל הציל אותי והסיר את הטבעת.אבל אז תוך 3 שנים עליתי הגעתי ל105 ובעיות השינה חזרו והחיים הם סיוט! {היום אני 105 קג על 185 סמ-אז הייתי 168 על 185 } היום אני סובל גם מסכרת ויש לי 2 סטנטים וכאבי רגליים וכמובן הפרעות שינה ! - מה לעשות עכשיו הניתוח ואפילו יעוץ בריאטרי לא מגיע לי כי זה לא בסל כי הBMI שלי הוא רק 30.68 . איזה ניתוח יעיל לי האם השרוול ?{יותר נראה לי!}. חוץ מזה הסתבר לי בדיעבד כי יודעים שהצרת הקיבה - טבעת היא לא לעד והיא נסתמת עם השנים כי הרקמה מכסה אותה . אבקש את עזרתך דר' גירון

שלום רב הניתוח היחידי שיכול להתאים לך אם יאושר זה מעקף קיבה. עליך להגיע לייעוץ כדי לשמוע פרטים על הניתוח לפני שתבדוק אם יאשרו לך או לא. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר