עצירה במשקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/08/2010 | 16:29 | מאת: דנה

שלום ד"ר גרון. מה שלא ציינתי במכתבי הקודם הוא שלאחר בדיקות דם התגלה אצלי מחסור ב- B12 ואני נוטלת מידי יום כדור מתחת ללשון להשלמה. שנית, ראיתי שייעצת לפונה לפני " לוותר על צום יום הכיפור? האם יש איזו שהיא הגבלה למנותחי שרוול? אודה לתשובתך. בברכת שנה טובה וחג שמח..

שלום רב תודה על העדכונים. אני חושב שאת מספיק רחוקה מהניתוח ויכולה בעיקרון לצום. הנקודה היא שאינך יכולה לאכול ארוחות גדולות לפני ואחרי הצום. במיוחד אחרי הצום כדאי להקפיד על מס' ארוחות קטנות סמוכות ולא לאכול מהר והרבה דבר שיכול ליצור אי נוחות והקאות. חג שמח דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר