הריון אחרי ניתוח...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/08/2010 | 20:21 | מאת: מוריה

שלום .. עשיתי ניתוח שרוול לפני 7 חודשים ירדתי עד כה 37 קילו. כעת אני בהריון שבוע 11!!! (הריון שני) קודם כל 2 שאלות: 1. השאלת הנשאלת האם העובר מקבל מספיק ??? 2. מה קורה לגבי צום יום כיפור הבא עלינו לטובה? גם מבחינת הריון וגם מבחינת הניתוח??? אודה מאוד לתשובה מהירה.

שלום רב אנחנו בדרך כלל ממליצים להמתין שנה לאחר הניתוח כדי להכנס להריון.העובר בדרך כלל מקבל מספיק כי הוא לוקח מה שהוא צריך בלי להתחשב באמא.אני ממליץ לך מאוד לקחת מולטיויטמינים כולל ברזל וחומצה פולית ולבדוק בצורה מפורטת רמות ויטמינים בדם כדי להשלים חוסרים אם יש.אין צורך לנסות "לאכול יותר בשביל העובר" תמשיכי לאכול רגיל לפי ההנחיות שקיבלת מהדיאטנית. מציע לך לוותר על הצום ביום כיפור. חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר