פחד מהזריקה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/10/2015 | 22:28 | מאת: טליה

שלום יש לי פחד גדול מהזריקה שלפני טיפול שיניים ולכן אני לא הולכת לטפל כבר כמה שנים. אין לי פחד מהטיפול עצמו. הפחד ממחטים הוא לא רק בטיפול שיניים. האם גז צחוק או היפנוזה יכולים להוות תחליף לזריקה? האם יש לזה פיתרון בכלל? זקוקה לפיתרון

ערב טוב,טליה, החשש מזריקה/מחטים היא תופעה מוכרת .הפתרון הוא לסייע לך להתמודד בהצלחה עם הענין על ידי טכניקות ספציפיות ,שמשלבות בתוכן גם אלמנטים מתחום ההיפנוזה. עלייך לפנות לרופא שיניים שמצוי ועוסק בכך. אם את מעונינת בהכוונה יותר ספציפית,את יכולה לכתוב לי למייל [email protected] גז צחוק/היפנוזה אינם יכולים לבוא במקום זריקה, בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

01/11/2015 | 06:13 | מאת: טליה

תודה.. ואם אני מרגישה שכל עוד יש בטיפול מחטים אין לי סיכוי לעבור אותו? לא יכולה לדמיין את זה אפילו ולא בטוחה שרוצה להתגבר על הפחד הזה כי אני באמת באמת מפחדת לקבל זריקות (ואחרי שאתגבר אקבל זריקות..). לא עשיתי בדיקת דם 17 שנה.. איך אני יעשה דבר כזה? יש טיפולי שיניים שמחכים שאעשה אותם הרבה זמן ואני פשוט לא יכולה.. מה אכפת לרופאים שאעשה טיפולים בלי הרדמה? אני אסבול בטיפול וזו בעיה שלי. המצב של הפה שלי מתדרדר וחבל לי..

מנהל פורום חרדה דנטלית