רגישות תוספת אחרונה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/10/2015 | 09:53 | מאת: גאיה

עוד שאלה רציתי לשאול האם אחרי התיקונים והתקנת הסד והתרגלות האם גם התנועות ביום שלפעמים יש לי סימנים שעומדת לשחוק גם ביום מנסה כמה שיותר לשלוט בזה יתרגלו וזה יפחת אחרי התרגלות לסד יהיה שליטה יותר גדולה על התנועות בפה גם ביום ללא סד?

אם הרגישות נובעת מהידוק שיניים,ברוב המכריע של המקרים הסד עוזר כל עוד הוא בפה.אם את מהדקת שיניים גם ביום,הלבישה בלילה לא תפחית את השפעת הידוק השיניים ביום, דר. צביקה רוזנבלום

31/10/2015 | 10:51 | מאת: גאיה

הבנתי אבל יש משהוא שאפשר לעזור שלא יהיה כי סד לא אשים ביום למרות שמשתדלת שלא אבל יש דרך אחרת חות מלנסות לשלוט בזה וזה קורה יותר אם קורה בזמן האוכל?

מנהל פורום חרדה דנטלית