רגישות מאוד חזקה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/10/2015 | 22:42 | מאת: גאיה

שלום הנני שוחקת שיניים עד היום היום התקפים של הרגישות בעקבות זאת משתמשת יותר במשחת שיניים וזה עזר עכשיו מהחודש האחרון הרגישות והשחיקה עלו בהתחלה חשבתי שזו שן מסויימת שיותר כאבה ששם עשיתי נזק יותר אבל הכל בסדר ופתאום בימים האחרונים כואב כל פעם שן אחרת השאלה היא האם יכול להיות כאבים חזקים מאוד עקב רגישות גדולה ובעקבות השחיקה מאבדת ככה יותר חומר שן , האם אם יעשו תיקונים לשיניים שכבר שבורות + רווחים שאם כבר יש יעשו זה יקטין את הרגישות שחשה והאם לאחר מכן הפתרון יהיה רק סד וכמה קשה אם זה הפתרון היחיד להתרגל אליו?

אין אפשרות להתיחס ללא בדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

27/10/2015 | 19:49 | מאת: גאיה

אבל זה הגיוני שפתאום הרגישות גברה והרבה פעמים אפילו כאב ולעיתים אף חזק . ואיך זה שיש לי את הבעיה של שחיקה ורגישות שהולכת וגוברת חשבתי שכל הבעיות האלה זה רק לאנשים מבוגרים ואני רק קצת יותר משלושים?

מנהל פורום חרדה דנטלית