הלבנה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/10/2015 | 06:54 | מאת: שרית

רציתי לשאול האם אפשר לעשות הלבנה למישהוא שיש גם כתרים בשן והאם זה צובע גם אותם והאם אחרי ההלבנה יש תופעות לוואי כאבים או סימפטומים אחרים דומים?

כתרים לא עוברים הלבנה,לכן בגמר ההלבנה יתכן צורך בהחלפתם,אם ישנה בעיה אסטטית. חומר הלבנה עלול ליצור רגישות,יש צורך בבחירת חומר מסוג יחסית בטוח ,בריכוז לא גבוה,על מנת להפחית סיכון לרגישות.על המטופל לבוא לביקורות,ולדווח על רגישות. ישנם חומרים שקיבלו אישור ה FDA. דר. צביקה רוזנבלום

15/10/2015 | 14:10 | מאת: שרית

מה זאת אומרת יצטרכו להחליף את הכתרים כלומר שוב לשלם על הכתרים או שזה משהוא פשוט שעושים ?

מנהל פורום חרדה דנטלית