כאב

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/10/2015 | 16:52 | מאת: נעמה

הנני שוחקת שיניים ויש לי שיניים רגישות ומשתמשת במשחת שיניים מיוחדת לעניין זה. פתאום בימים האחרונים יש לי יותר כאבים ו/או רגישויות והשברים שיש לי מציקים יותר גם בכאב וגם דוקר שפתאום נוגע במשהוא או בשן אחרת מה כדאי לעשות להרגעה והאם אם יתקנו את השברים הקיימים זה יקל על הכאב ובאיזה שיטות. משתמשים להשלמת שברים והם קטנים . ומה ניתן ואו כדאי לעשות?

ערב טוב,נעמה, אין אפשרות לתת לך תשובות מבלי לבדוק אותך, דר. צביקה רוזנבלום

11/10/2015 | 21:08 | מאת: נעמה

בסדר אלך לרופאה ואתייעץ אבל רק שאלה אחת האם מצב שיש עוד עוד שחיקה ובינתיים לא נעשה כלום יכול להיות הכאב והנזק להתקדם לשיניים וככך לגרום שהכאב יותר גדול מבהתחלה?

מנהל פורום חרדה דנטלית