טוחנת תחתונה עם 4 שורשים ותעלות צרות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/10/2015 | 19:00 | מאת: מיה

שלום, במהלך טיפול שורש אמר לי הרופא שהשן הטוחנת התחתונה שעושים בה טיפול חריגה ויש בה 4 שורשים במקום 3, וכן תעלות צרות ולכן הטיפול יותר יקר. השאלה שלי: מה זה אומר בפועל? הסתיידות נשמע כמו משהו חמור - ממה זה נובע ולאילו תוצאות זה יכול להביא? בנוסף - האם זה אומר משהו מבחינת חוזק/איכות השן שיש בה 4 שורשים במקום 3? תודה רבה.

זה דורש מיומנות ביצוע יותר גבוהה,ושכיחות יותר גבוהה של זיהום שעלול להתפתח לאחר מכן, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית