עששת ועוד

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/09/2015 | 10:46 | מאת: איילת

יש לי כנראה עששת שהתפתחה כי כואב ספונטנית ,אם אחכה 3 שבועות _ חודש מה יכול להחמיר במצב כזה? ושאלה שנייה יש לי גם מדידות לכתר אחר אפשר לעשות במקביל עם טיפול השורש באמצע או שזה מפריע למדידות ואיכות בניית הכתר יכול להפריע חוץ מכאבים שיש בשן עם העששת יכול להפריע או שאפשר לעשות אשאל שהרופאה תחזור אבל כרגע בחופשה ורציתי לדעת האם אפשרי?

שלום,ירדן, עיקר הבעיה היא הכאב. לגבי כתר-אפשרי באותה הפגישה דר. צביקה רוזנבלום

20/09/2015 | 15:01 | מאת: ירדן

ובגלל שאם זה עששת לא פוגע בדיוק המדידה?

מנהל פורום חרדה דנטלית