תיקון רווחים ושברים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/09/2015 | 19:55 | מאת: דנה

אני הולכת כנראה לעשות בקרוב סגירת רווחים ותיקון שברים (יש שבר אחד שקצת יותר גדול) שאלתיי באיזה חומרים משתמשיים לפרצידורה הנל וגם כמה מפגשים צריך וגם כמה אורך כל מפגש והאם אחרי הטיפול צריך לשמור אחרת למרות שיש לי הגיינה גבוהה נאמר לי ע" י השיננית והאם אפשר לעשות ניקוי שיננית כרגיל זה לא יעשה נזק לתיקונים . והאם יש תחזוקה וביקורים לעיתים קרובות בעקבות התיקונים לבדיקת תקינותם?

ערב טוב, אין אפשרות לענות על שאלות מסוג זה ללא בדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית