תפרים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

03/09/2015 | 15:19 | מאת: שירה

אני שבועיים אחרי ניתוח הארכת כותרת , ופתאום אתמול בערב והיום , קצת משהו מציק חשבתי אוכל ופתאום אני רואה חתיכת של התפר האם זה תקין , אמורים התפרים ליפול ככה?

כן,זה תקין, דר. צביקה רוזנבלום

04/09/2015 | 13:03 | מאת: שירה

קודם כל תודה. ודבר שנימאזנפילת התפרים יש לי רגישות גבוהה ואפילו כאבבמקום האם זה צריך להיות או לאור העובדה שאני כרגע בלי כתר זמני מעל שבועיים והאם זה יכול להיות שמשהוא קרה בניתוח או שההחלמה יותר קשה והאם לאור זה שכואב ורגיש יש לי כבר תור להחזרת וסידור הכתר הזמני יוכלו לעשות או שיכול להיות שאם יש כאב משהוא קרה?

מנהל פורום חרדה דנטלית